Nieuws

Afluiting 2023
Bekijk hier de foto's

afsluiting 2023

24 juli 2023
Van wit naar geel

Examens van wit naar geel Karate

December 2022

Geachte ouders en verzorgers van onze leden,

Het jaar 2022 is alweer bijna ten einde en bij deze willen wij jullie dan ook ontzettend fijne feestdagen wensen en alvast een goed uiteinde.


We moeten jullie helaas wel mededelen dat na 10 jaar de contributie aanzienlijk verhoogd moet worden. Wij hebben dit nooit gedaan waardoor we zelf soms bijschieten terwijl we dit ook nog onbezoldigd doen. Wij vinden het belangrijk dat kinderen kunnen sporten en delen onze kennis en kunde met alle plezier om een beetje aan de ontwikkeling en persoonlijkheid van de kinderen bij te dragen. Dit moet echter wel kostendekkend zijn. Daar wij nu voor de zoveelste keer met een pittige huurverhoging te maken krijgen kunnen wij niks anders doen dan dit doorbereken.

De kosten zullen per 1 januari 2023 verhoogd worden naar €.25 per maand.

Dit houdt in dat het 12x €.25 wordt. Door het over 12 maanden uit te smeren (dus inclusief de vakanties/zomervakantie) kunnen we dit wellicht een aantal jaren volhouden. Als we het over 10 maanden zouden doen, zou het bedrag nog hoger worden dus vandaar de keus om het over 12 uit te smeren. Dit geeft ook meer duidelijkheid zodat er geen betalingsstop hoeft te zijn. Echter trainen wij in de meeste vakanties gewoon door. Dit bedrag geldt voor alle leeftijden tot 18 jaar.

Het is vrij om per maand, per half jaar of jaarlijks te betalen aangezien het bedrag ten alle tijden hetzelfde blijft. Wij vragen u vriendelijk het bedrag aan te passen als u met automatische incasso betaald. Rekeningnummer (IBAN) NL02RABO 0329113259 t.n.v. Hyoshi, naam lid en contributie maand(en).

Mocht u meer dan 1 kind op karate hebben dan bieden wij voor het tweede en ieder volgend kind €.5 korting aan per maand. Het eerste kind betaald dus €.25 en het tweede kind €.20 enzovoort. Dit geldt echter niet voor mensen die hun kind aanmelden via het jeugd sport en cultuurfonds. We zullen deze regeling dan ook niet op de website plaatsen en proberen de actuele prijzen en trainingstijden zo spoedig mogelijk te actualiseren.

Mensen die hun betaling via bewind voering of via het jeugd sport en cultuurfonds laten lopen hoeven niks te doen.

We snappen dat dit hard aan kan komen en zelfs een reden kan zijn om te stoppen met karate. Wij zouden dat zeer betreuren en willen altijd meedenken in oplossingen of kijken naar een eventuele subsidie aanvraag. Wij hanteren geen opzegtermijn dus dit kan iedere maand indien nodig. Echter vind er geen restitutie plaats bij kwartaal, half jaar of jaar betalingen.

Mocht deze brief tot vragen of onduidelijkheid leiden, dan kan men altijd contact met onderstaande opnemen per mail of telefoon.

Stiekem hopen we jullie allemaal weer te zien in het nieuwe jaar.

Met sportieve groet,
Karate do Hyoshi
Meester B, Luciën B,

Scroll naar boven